Kedves Betegeink!

 

A koronavírus miatti rendkívüli események miatt a rendelést próbáljuk úgy szervezni, hogy lehetőleg a váróban ne kelljen többeknek együtt várakozni.  Kérjük, ha azt látják, hogy vannak a váróban, lehetőség szerint a szabad levegőn várakozzanak. Ez kevesebb beteg ellátását teszi lehetővé, de igyekszünk mindenkinek segíteni.

  A változások minket is érintenek, rendelőnk egyelőre korlátozott kapacitással működik. Június 1-től szerdán 12-15.30-ig, csütörtökön 8-11.30-ig rendelek. A telefonokat csak ebben az időszakban tudjuk fogadni.

A gyermekfogászati körzet a Bokréta u. 1. alá költözik. A körzeti rendelésre való bejelentkezéshez kérem az e-mail címet használják: drnagypeterkorzet@gmail.com. A telefonokat a szabályok miatt nem mindig tudjuk felvenni.

Magánrendelésre bejelentkezéshez is kérem használják az idopont@bigdent.hu címet.

A rendelésre kizárólag  előjegyzés után tudunk beteget fogadni. A rendelőbe egyesével érkezzenek, csak gyerek, idős páciens jöhet egy kísérővel. Ha több kísérő érkezik, kérem az udvaron várakozzon. A váróban kötelező a maszk viselése és a 2 m távolság tartása. Érkezéskor kérem a mosdóban mossanak kezet, kézfertőtlenítés a rendelőbe belépéskor.

 

Megértésüket köszönjük, vigyázzunk magunkra, egymásra felelős cselekedeteinkkel.